Altındağ Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 03123752585
WEB http://altindagmakifersoyanadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : 421. Cadde No7 KARAPÜRÇEK / ALTINDAĞ ANKARA
VİZYON : Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştiren, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
MİSYON : Yaşamın değişim süreçlerine ayak uydurabilecek, donanımlı, ileriyi gören, yaratıcı, empati yeteneğine sahip, mesleğini toplumsal sorumluluk ilkesiyle ve insanlık yararına kullanacak öğrenciler yetiştirmek özgerevimizdir.
BAŞARILAR : * 2015 Liseler Arası Münazara Yarışması Altındağ İlçe Birinciliği * 2015 Liseler Arası Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Konulu Münazara Yarışması Ankara İl Birinciliği * Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü nün düzenlemiş olduğu GENÇ konulu fotoğraf yarışmasında öğrencilerimiz ilçe 1. liği ve 3. lüğü.
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : GENEL LİSE ( TAM GÜN ) ANADOLU LİSESİ ( TAM GÜN )
Kantin:
Yemekhane :
Revir :
Bahçe :
Saatler : 08:20 - 12:20 1-2-3-4-5. DERS 12:20 - 13:00 ÖĞLE ARASI 13:00 - 15:20 6-7-8. DERS
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : OKULUMUZA KIZILAY DAN ULAŞIM İÇİN : a) SIHHİYE KÖPRÜSÜ ÜZERİNDEN 321-322 NOLU EGO OTOBÜSLERİ b) SIHHİYE KÖPRÜSÜ ÜZERİNDEN KARAPÜRÇEK DOLMUŞLARI ( 20 DAKİKADA BİR ) OKULUMUZA ULUS TAN ULAŞIM İÇİN a) GAR - GENÇLİK PARKI - ULUS ( ANAFARTALAR ÇARŞISI ÖNÜ )AKTAŞ - SİTELER ÜZERİNDEN 321 -322 NOLU EGO OTOBÜSLERİ b) ULUS BENTDERESİNDEN SİTELER / KARAPÜRÇEK DOLMUŞLARI
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : ALTINDAĞ KAYMAKAMLIĞI 12 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :