ANKARA / ALTINDAĞ - Altındağ Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi

SOSYAL SORUMLULUK PROJEMİZ

Ramazan ayının dayanışma ruhunu yaşatan öğretmen ve öğrencilerimiz Ramazan kolileri hazırlayarak mahallemizdeki 28 ihtiyaç sahibi aileye teslim etmişlerdir.Güzel bir sosyal sorumluluk projesi örneği veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

"Söz konusu vatansa gerisi teferruattır" diyerek günümüzden tam 109 yıl önce bugün cepheye koşup şehitlik mertebesine ulaşan kahramanlarımızı andık.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

FUTSALDA İKİ KATEGORİDE ŞAMPİYON OLDUK!!!

2023-2024 sezonu Altındağ Genç Erkek -Genç Kız Kategorilerinde 40 okulu arkada bırakarak ilçe şampiyonu olduk.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

KARİYER GÜNLERİ 1

Kariyer günleri etkinlikleri çerçevesinde ilk misafirimiz okulumuz mezunlarından trafik polisi Ali Samet GÖRKEM öğrencilerimizle mesleki bilgi ve deneyimlerini paylaştı.Kendisine mesleki hayatında başarılar dileriz.

6 Şubat Depremi Anma Programı

Okulumuzda yapılan törende 6 Şubat depreminde şehit olan canlarımızı andık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÜNİVERSİTE TANITIM ETKİNLİKLERİ

Üniversite tanıtım etkinlikleri çerçevesinde 12. sınıf öğrencilerimiz Hacettepe Üniversitesi'ni ziyaret etmişlerdir.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

ÜNİVERSİTE TANITIM ETKİNLİKLERİ

Üniversite tanıtım etkinlikleri çerçevesinde 12. sınıf öğrencilerimiz Orta Doğu Teknik Üniversitesi'ni ziyaret etmişlerdir.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden Berke Yağız GÜLER Türkiye Felsefe Kurumu Çocuklar İçin Felsefe Biriminin 3 Aralık 2023'te düzenlediği Yirmi Sekizinci Felsefe Olimpiyadı'na katılmıştır.

Katılımda emeği geçen felsefe öğretmenimiz Mert Nadir BULUT ve öğrencimiz Berke Yağız GÜLER'e teşekkür ederiz.

Ara

Gezi, Meslek Tanıtma ve Turizm Kulübümüz tarafından düzenlenen sinema etkinliği çerçevesinde 9.sınıf öğrencilerimiz "AYBÜKE :ÖĞRETMEN OLDUM BEN" filmini izlediler.Etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederken Şehit Öğretmenimiz Şenay Aybüke YALÇIN'ı rahmetle anıyoruz.

Ara

Altındağ Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirilen törende İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK'ın elinden "OKULUM TEMİZ BELGESİ"ni aldık.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

Öğretmenler gününü tüm gün süren çeşitli etkinliklerle kutladık.Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarken Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle anıyoruz.

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ü vefatının 85. yılında büyük bir özlem ve saygıyla andık.Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olan öğrencilerimize ve onları yetiştiren öğretmenlerimize anma programındaki çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

CUMHURİYETİMİZİN İLANININ 100. YILI KUTLU OLSUN

29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyetin ilanı ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti 100 yaşındadır.Cumhuriyetimizin 100. yılı öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile hem Anıtkabir'de Atamızın huzurunda hem de okulumuz konfrerans salonunda kutlanmıştır. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.Nice 100. yıllara...